Новините

Комунистическия строителен мастодонт и бивш символ на Благоевград е оценено на близо 17 милиона лева. В момента е във владение на кредитори, срещу 5 000 000 лева дълг.

Студенти и преподаватели от специалност „Актьорско майсторство“ към катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“ отбелязаха днес с празнично шествие Международния ден на театъра. 

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свиква извънредно заседание на 23 март 2023 година /четвъртък/ от 09:30 часа в зала „22-ри Септември”.

ЮЗУ “Неофит Рилски” обяви конкурс за мобилност на студенти, докторанти и членове на академичния състав за учебната 2023-2024 г, по програма “Еразъм +”.

Общински съвет Благоевград гласува 750 хил. лв. субсидия за ОФК „Пирин“ и 200 хил. лв. за спортните клубове в Община Благоевград по време на извънредно заседание на местния парламент.

Приемът на заявления за постъпване на деца в детските градини и ясли на територията на общината ще се извършва както по електронен път, така и на хартиен носител в самите детски заведения.

В официално изявление американеца информира, че ще дари акциите си безвъзмездно на общината в Благоевград.

Община Благоевград обособи атрактивен кът зa снимки в седмицата на брака и месеца на любовта в Градската градина.

Координационен център за събиране на хуманитарна помощ за Турция и Сирия функционира от днес в Благоевград. Той се намира в Информационен културен център на пл. „Георги Измирлиев“, до зала „22 септември“. 

Институции, доброволчески организации и граждани инициираха кампании в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция по-малко от 24 часа след трусовете, взели хиляди жертви.

Може да публикувате своята новина/снимка в Благоевград Инфо като попълните следната форма.

Subscribe to Новините